Grupp: Huvudforum

I Cefours bakvatten...

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-08-01 22:58:37

...måste man ju titta efter nya guldklimpar att investera i. Listar några som jag tycker ser bra ut på aktietorget:

Bahnhof B

"Bahnhof AB är en Internetoperatör som säljer data- och bredbandstjänster till privat- och företagsmarknaden. Bolagets affärsidé är att tillhandahålla prisledande data- och nättjänster till kunder med högt ställda krav på prestanda och teknisk tillförlitlighet. Bolaget är verksamt i Sverige och har nyligen etablerat sig i Norge."

Commodity Quest

"Commodity Quest har som affärsidé att med en väl diversifierad portfölj av investeringar i råvaru- och energisektorn skapa ökande och bestående värde för aktieägarna. Bolaget har idag större delen av sina investeringar i aktier i företag verksamma inom guld, sand samt olja och gas."

Sivers IMA

"Sivers IMA Holding AB (publ) är, via sitt dotterbolag Sivers IMA AB, en ledande Europeisk leverantör av produkter baserade på mikro- och millimetervågsteknik och är internationellt erkänt som en stabil högkvalitetsleverantör. Bolaget har under lång tid utvecklat och levererat systemkomponenter som bl a används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar."

True Heading B

"True Heading AB (publ) bedriver konsultverksamhet, tillverkning och försäljning inom huvudsakligen telematik och transponderteknologi för transportbranschen med huvudsaklig inriktning mot den marina marknaden."

Zinzino

"Zinzino AB är ett av de ledande direktförsäljningsbolagen, representerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Litauen, Lettland och Estland. Zinzino marknadsför och säljer espressomaskiner, kaffe, te och tillbehör samt en produktlinje inom funktionell mat, Zinzino Food. Vi erbjuder kunderna produkter där kvalitet, miljö, hälsa och en känsla av vardagslyx står i centrum. Våra värderingar präglas av hög kvalitet, närhet till kunden och fokus på aktiv produktutveckling. Produkterna marknadsförs via direktförsäljning. Företaget har 50-talet anställda och huvudkontoret finns i Göteborg."

Samtliga går med vinst (förutom Sivers IMA, men dubblade rörelseintäkter bådar gott)! Dvs växer organiskt! I princip mitt enda kriteria här! Gör egen research innan ni bestämmer er!

Mvh

............................................................................

"Keep it simple stupid, and don't fall in love with the down side!"

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-02 13:57:11

Lägger till kurserna också, så kan man se hur aktierna utvecklas med tiden.

Bahnhof B 48kr

Commodity Quest 4 kr

Sivers IMA 6:30 kr

True Heading B 1:70 kr

Zinzino B 6.50 kr

.............................................................................

"Keep it simple stupid, and don't fall in love with the down side!"

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-08-02 20:11:06

Mavshack ser bra ut också...mindre peng dock..

.............................................................................

"Keep it simple stupid, and don't fall in love with the down side!"

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-08-02 21:37:31

Dignitana. Tillverkar kylmössor för skalpkylning av cancerpatienter så att de behåller håret vid kemterapi. Har även helägda dotterbolaget Braincool som använder en liknande teknik för att kyla ner strokepatienter redan i ambulansen, så att de bättre ska klara sig tills de får vård på sjukhus.

Dignitana 17,20 kr

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.